Τι είναι κλειδάριθμος;

Ο κλειδάριθμος είναι ένας μοναδικός κωδικός ταυτοποίησης με το πρόσωπό σας, ο οποίος σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση ηλεκτρονικά στα φορολογικά σας μέσω του Internet – και συγκεκριμένα μέσω του taxisnet:
Με το κλειδάριθμο σας μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα όπως:

1. Να υποβάλλετε τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος (Ε1,Ε2,Ε3,Ε9,Ε14).
2. Να εκτυπώνετε τις φορολογικές δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά όποτε το χρειάζεστε.
3. Να μπορείτε στη στιγμή να βρείτε και εκτυπώσετε το συμβόλαιο κατοικίας σας
4. Στο σύστημα μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας, την κατάσταση του οχήματός σας, τα παράβολα έντυπα και δηλώσεις των συναλλαγών σας καθώς επίσης και να λάβετε προσωποποιημένες πληροφορίες για τις φορολογικές σας υποχρεώσεις.
5. Να μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου, να ενημερώνεστε για την εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης και επιπλέον να πραγματοποιήσετε λήψεις φορολογικής ενημερότητας.
6. Με τη χρήση του κλειδάριθμου μπορείτε να υποβάλετε αιτήσεις για διαφορά επιδόματα και παροχές σε διαφόρους δημόσιους οργανισμούς (πχ: ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ κτλ.)
7. Με τη χρήση του κλειδάριθμου μπορείτε να παρακολουθείτε τις συμβάσεις εργασίας σας, τα ένσημα σας, να κάνετε αίτηση για επίδομα ασθένειας κτλ.
8. Με τη χρήση του κλειδάριθμου μπορείτε να κλείνετε ραντεβού σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, μπορείτε επίσης να εκδώσετε εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις χωρίς να χρειάζεται επιπλέων επικύρωση για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα
Παραπάνω βλέπετε ενδεικτικά μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τη χρήση του κλειδάριθμου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας από δευτέρα ως παρασκευή 09:00 με 19:00 στο τηλέφωνο☎ 2103008939 ή να μας στείλετε προσωπικό μήνυμα ? inbox ή e-mail στο info@nnblaw.gr